Hej på er!

Jag har så himla mycket att tänka på nu innan studenten. Helt sjukt vad jag längtar, spelar sönder alla låtar vi ska ha på vårt flak, gaaah!! Igår skulle jag egentligen till skolan men jag stack till mr J istället och var med honom hela dagen:) satte i p-stav igår med, trodde de skulle göra jätteont men kändes inget under tiden de gjordes, kanske för jag hade bedövningssalva. Efteråt kändes de mer dock och jag kommer förmodligen få ett fint blåmärke där, hehe! Allt går relativt bra för mig nu, ska bara få jobb och börja med mitt körkort, går segt men de gäller att ha humöret uppe och se framåt hela tiden!
Idag är de praktik som gäller och imorgon är de min sista praktikdag, tråkigt men samtidigt skönt för då är studenten så sjukt nära! Har bara 3 skoldagar kvar nu, gött somfan!
Ska köpa en bukett blommor till min handledare och anita eftersom dom har stått ut med mig i två år, förstår inte hur dom klarat de men dom är så tålmodiga! Nu kommer snart min buss, skriver nog snart igen. Pusssss


Bästa helgen

Jag lovar att jag har haft den bästa helgen på länge! Otroligt mycket skratt, snack och mycket mer mys. Ville inte att helgen skulle ta slut, men tyvärr går ju tiden alldeles för fort när man har roligt:) snart ska jag kolla på Wallander och sen sova för imorgon är de skola igen..


YSTAD

Sitter nu på bussen till Ystad för lite mys med malin och pågarna. Skriver mer imorgon, puss!


äntligen

Äntligen är de lördag! Åker till Ystad vid halv 6 och där möter mr J upp mig och sen möter vi upp malin och mr S för att handla lite gottis. Kommer nog se en film och snacka en massa skit och bara ha de allmänt trevligt ikväll.
Imorgon åker jag hem tidigt så jag kan ta hand om min älskade hund som heter blondie om någon av er undrade :)
Men nu ska jag ta en kopp kaffe och piggna till.


Hihe

Dålig uppdatering. Men nu är de fredag och jag ska inte till praktiken, wie! Ska istället till skolan och fira att skolan fyller 100 år i år, yey.
Imorgon ska jag hem till malin med mr J och bara mysa till en film och massa gottis.
Om ni inte visste så har jag en ny hund, eller omhändertagit en hund och jag älskar henne och Rex mest i hela världen!

https://cdn3.cdnme.se/4116403/7-3/pic_519f03b6ddf2b363af0fd3ad.jpg" class="image">


Äntligen helg

Om 40 minuter börjar jag på praktiken. Äntligen helg kan jag säga!! Har två kunder idag, så jag hoppas tiden går fort idag så jag kan komma hem och jobba på mitt projektarbete som ska redovisas på tisdag.. Längtar till imorgon då jag ska träffa en kille jag nog börjar bli förtjust i, hihi!
Idag är jag neutralt klädd, har jeans, en tjocktröja och knappt något smink, rätt skönt faktiskt!
Bästa med fredagar är att jag börjar klockan 9 och slutar senast 1, wiiie!


Jag älskar mitt liv!

Jag har nog aldrig haft de så bra som jag har det nu. Gud vad lycklig jag är!!


Match och annat

Står och väntar på bussen till min praktik. Är inte alls taggad på att praktisera idag med de är bara några få gånger kvar innan skolan slutar :) hade match igår mot serieledarna och vann matchen, så himla grymt! Jag känner att jag verkligen spelar i världens bästa lag med de underbaraste tjejerna.
Är trött just nu men ändå lycklig och längtar till lördag. Men nu kommer snart min buss och sen ska jag jobba somfan från 9-17. Puss




Försvinna

Har ni någonsin haft känslan av att ni bara vill försvinna? Att saker går emot en hela tiden och vet inte hur man ska hantera olika situationer? Jag har sån känsla just nu. Mår sjukt bra över att jag har världens bästa människor i mitt liv och att de finns en kille som får en att tänka ett steg längre. Jag har världens bästa vän som hjälpt mig som ingen annan och jag kan säga att utan henne hade mitt liv varit helt borta, världens bästa sandra - tack för du är du! Sen har jag min fina malin också, sprider så mycket glädje vilket jag för tillfället behöver väldigt mycket av. Jag känner att efter studenten vill jag inte längre.. Har panik för jobb, klarar inte av att gå hemma och måste göra något, måste ta tag i körkortet och åååh.. Funderar på att sticka någonstans och bara vara borta! Jobba i Norge, Spanien eller what ever, bara jag kommer bort!!


Vaaakna

Sitter i sängen med en kopp kaffe och försöker vakna till, går lite sådär.. Idag har vi kunder i skolan, rätt så drygt när man är såhär trött, men de är sista kundpasset innan vi slutar! Och just de, idag är de en månad, alltså 30 dagar till studenten, woopwoop!


Träääääning


Påväg hem

Nu är jag äntligen påväg hem efter en bra dag och natt i Lund :) innan jag satte mig på bussen hem stack jag inom min f.d svärmor som hon är nu. För mig kommer hon alltid vara som en mor. Satt och drack kaffe och snacka lite skit, hur underbart som helst. Skulle egentligen hämta alla mina saker som jag hade hos dom, men de var 4 hela kassar så tar dom på söndag istället. Allt börjar ordna upp sig nu känner jag och imorgon drar jag ut i Malmö och festar för första gången som singel, woopwoop! Nu har jag inte så mycket mer att skriva, vi hörs sen mina fina!


Mys i lund

Snart ska jag bege mig in till Lund och gå på stan och bara mysa. Laga mat ikväll och kanske sova där sen. Om jag inte ska sova där, åker jag hem till mitt ex och hämtar alla mina saker, jobbigt men måste göras eftersom jag vill ha mina saker.. De är nu en vecka sen vi gjorde slut och det är inte förrän nu som jag känner saknad och känner mig ensam. Men den känslan går väl över till sist hoppas jag. Men även om jag har den känslan stoppar de mig inte till att leva livet, för på lördag ska jag dra ut i Malmö för första gången som singel, woopwoop :D ni får ha de så bra så skriver jag mer en annan dag, puss!


Ny vecka, nya tag!

Står just nu och väntar på bussen in till veberöd. Den är sjukt sen så hoppas jag hinner med min Ystadbuss sen :) igår var jag i Lund till klockan två, sov där från lördag till söndag och hade de allmänt mysigt bara. Jag har inte kommit över mitt ex än, har ju bara gått 4 dagar sen vi gjorde slut. Men jag mår relativt bra ändå måste jag säga :) har bara lite ont i magen, men de går ju över efter ett tag. Det bästa är att jag inte gråtit någonting alls, sånt orkar jag inte göra nu för tiden, hehe:) men nu sitter jag på bussen så vi hörs sen, puss!


over

Nu är de så att de är slut mellan mig och min pojkvän. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte ett dugg ledsen, mår förvånansvärt bra och är redo att göra allt jag inte kunnat göra innan!


Härligaste Valborg!

Firade Valborg i stadsparken i Lund och herregud vad roligt det var! Åkte dit med mina fina vänner malin och sandra sen hängde vi med ett gäng och satte oss i parken, träffade många bekanta ansikten vilket var riktigt roligt! Malin och sandra åkte hem tidigare och jag ville stanna längre så mötte upp Stoffe och hans kompis och gick hem till kompisen och tog de mest lugnt och kolla på fotboll, käka pizza och snacka en massa, både kul o mysigt! Igår, dagen efter Valborg mådde jag skitbra, så jag stack och pierca min tunga, mest för jag kunde. Trodde de skulle göra skitont, men de kändes ju ingenting. De var de där 3-4 timmarna efter då tungan svullnade och de blev svårt att prata. Men jag tycker inte synd om mig, jag har ju valt det själv :) nu ska jag snart till praktiken, helt osminkad eftersom jag har eksem på ögonlocken. Men vi hörs mer sen! Puss