barnvakt

Sitter just nu barnvakt och har gjort de sen klockan ett. Börjar få riktigt ont i huvudet nu så de är helt sjukt, känns lite som migrän som är på gång :(
Jag och barnen sitter och kollar på en legofilm, rätt så roligt faktiskt!
Ska till min syster sen för hon har köpt ett påskägg till mig, så snällt av henne :D
Men nu är huvudvärken värre så ska försöka vila lite.

puss


Sleeptime

Har varit läggdags för mig sen en lång tid tillbaka. Jag har legat i sängen sen klockan 11 och kan inte sova.. Är i sjöbo eftersom jag ska sitta barnvakt imorgon åt några av de underbaraste barnen! Väntar bara på att min älskling ska komma in och lägga sig brevid mig så jag somnar snart.. Har så svårt för att somna när jag ska sova hos andra om inte min pojkvän är med, som en trygghet liksom!
Dagen idag har fortfarande inte varit bra idag och de lär vara jobbigt några dagar framåt! :(
Ska nu tvinga mig till sömns.. Godnatt!


Blää

Jag har en sån där dålig dag nu igen. Vet inte när jag skriver igen, men hoppas på snart.


Lovley

Min käre bästie stack för typ 1,5 timme sen och har haft de supermysigt!! Blev inget pluggande dock, vi orkade verkligen inte.. Men vi käka lite grönsaker ist med dippa, muums!
Nu kokar jag egg, löskokta egg! Är så sjukt gott, äter alltid två om dagen, eller när jag orkar göra de:) och snart ska jag gå och lägga mig eftersom jag är trött och imorgon kommer en rörmokare till oss vid 7 typ, så behöver komma upp i tid. Angående imorgon, så kommer min syster hit med, hon kom hem från Spanien idag och herregud vad jag saknar henne :(
Vi hörs mer imorgon!


godmorgon!

Har varit vaken sen halv åtta för att mamma ringde mig då.. Jag är trött och jag känner hur ögonen bara vill sova, men jag får väl ta och äta frukost så jag piggnar till lite.
Vid två kommer min bästie hit och de var år och dar sen vi var sist :o nog 2 månader sen, shit! Saknar henne och har alltid så mycket att berätta för henne när vi ses, hihi!
Skriver mer sen när jag orkar:)


härliga dag

Precis duschat efter en grym träning!! Längesen jag var såhär trött, något av de bästa som finns. Det är så kul när vi är många på träningarna, får ut mer av de då, vilket jag behöver eftersom jag fortfarande tar mig som nybörjare efter att varit borta från planen i 4 år. Men tycker själv jag gör rätt bra ifrån mig!
Nu ligger jag i sängen och mina ögon går snart i kors så trött jag är.. Och imorgon måste jag vara pigg för då kommer min bästie hit och då ska vi plugga så de brinner i pennorna och äta gottis.
Jag skriver mer imorgon, för nu somnar jag snart.
puss


Träning

Nu sitter jag och väntar på att fina bina ska komma och hämta mig, sen kör vi och tränar fotboll!
Tränar fotboll i blentarp och stortrivs! Känner vissa tjejer sen innan eftersom jag innan spelat i veberöd och de flesta av "veberödstjejerna" som jag kallar dom har gått över till blentarp, underbart! Jag hoppas på att de blir en jobbig träning idag, en sån träning då man bara vill lägga av, känns så skönt i kroppen efteråt!:) nu kommer snart bina, så vi hörs sen!


ny vecka, nya tag

Hej på er!
Nu är det ny vecka och jag har äntligen påsklov, så skönt! Men bara för att jag har påsklov betyder inte de att jag kan ta de lugnt. Har så mycket läxor att göra, har en hund som måste tas om hand och jag har hemmet att ta hand om. Men det kommer nog gå fort! Igår var jag med min pojkvän. Käka frukost hos hans syster och var där nästan hela dagen. Idag händer inte så mycket, ska snart ut och gå med vovven, sen ikväll är det träning! känns som en evighet sen sist så måste verkligen träna idag!


@ bf

Blev pojkvännen även om han inte hämta mig. Hans fina syster hämta mig och jag har varit med henne hela kvällen, mys! Medans min pojkvän haft roligt och druckit lite med sina kompisar satt jag hos hans syster och kolla på film. Efter många omständigheter ikväll har dom nu stuckit till Malmö för att festa vidare, och jag ligger i hjärtats säng och ska sova. Han kommer förmodligen hem inatt någon gång så sover åtminstone med honom!
Nu ska jag sova, drömma och leva mig bort till ett paradis!
Godnatt mina vänner.


saturday

Jag ska förmodligen till min pojkvän idag, om han orkar hämta mig.. För jag orkar inte gå och för den delen är de skitkallt med! Tar ju en timme för mig att gå till honom o tar typ 10 minuter för honom att hämta mig:o vi får se om han hämtar mig, annars blir de ingen pojkvän idag heller :(


One thing in my life

Vill ni veta en sak? Jag har under 1,5 år tillbaka kämpat med min vikt. Inte att försöka gå ner, utan att gå upp. Jag hade ett rätt taskigt förhållande för 1,5 år sen. Tårar, rädsla och ilska var de som jag kände de sista månaderna i de förhållandet. Även under den tiden jag blev "deprimerad" gick jag ner i vikt. På bara 1 månad gick jag ner 8 kg, från 60 kg till 52 kg och då har jag alltid varit normalt byggd. Jag fortsatte att gå ner i vikt och vägde som minst 45 kg. Jag vet inte riktigt när vändpunkten kom, men de var nog i slutet av februari 2012 då jag började tänka att leva för nuet och låta allt det förflutna vara! Det funka, jag började fokusera på killen jag träffade då, som jag idag är tsm med. Och han har hjälpt mig varje dag med detta, gett mig fina komplimanger när jag verkligen behövt det!
Idag väger jag runt 53 kg, vilket betyder att jag fortfarande kämpar med att gå upp. Och för varje kilo jag går upp, blir jag glad! Då kanske ni tycker att jag kan ju börja äta mer onyttigt? - ja, men de gör jag tillräckligt!:)

Här är en bild på mig i början på januari

https://cdn2.cdnme.se/4116403/7-3/pic_514dab03e087c322d9e86a09.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4116403/7-3/pic_514dab03e087c322d9e86a09.jpg" class="image">


beautiful saturday

vaknade imorse vid sex att vovvis behövde ut och kissa, och sen gav jag honom mat en timme senare. Jag somnade sedan om och vaknade vid halv 10 av att solen lös in på mitt rum, underbart! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska förmodligen plugga till projektarbetet, de ska ju vara inne den 8 maj och jag har bara suttit typ 8 timmar :( panik!
Nu ska jag äta frukost, skriver mer sen!


godnatt

Som ni såg innan höll jag på att färga håret. De var framförallt för utväxten sen tog jag lite i topparna också för att få lite glans eftersom jag hade tappat väldigt mycket av min färg. Min brors hund kom till oss idag också, så himla underbart!
Nu ligger jag i sängen och saknar ihjäl min pojkvän.. Har inte träffat honom sen i söndags och tanken att jag kanske inte träffar honom imorgon heller gör ont.. Vi träffas ju bara på helger eftersom han jobbar och jag går i skolan på vardagar. Då går vi varandra inte alls på nerverna som vi kunde göra förr när jag bodde hos honom. Efter 11 månader är jag fortfarande lika kär i honom som i början av vårt förhållande. Han är the love of my life, har aldrig mått så bra som jag gör med honom!

Nog om det, nu ska jag sova! Hoppas ni alla får en bra helg.

puss


JUST NU


Hemåt

Som jag skrev imorse var detta ingen bra dag alls. Har knappt sovit något och allt känns så tungt just nu. Sitter på bussen påväg till mig pojkväns syster för att vara lite med henne och lämna lite saker. Ska hem vid två och färga mitt hår och sen hoppas jag att dagen kan bli lite bättre åtminstonde!
Jag och min pojkvän har idag varit tillsammans i 11 månader och om exakt 1 månad fyller jag år, längtar lite faktiskt! Nu orkar jag inte skriva mer, skriver kanske mer ikväll.

puss


Godmorgon

Nu är jag påväg till skolan i Ystad. Börjar bli skoltrött nu de sista månaderna
som är kvar men känner att det bara är till att bita ihop!
Jag går då sista året på gymnasiet som frisör, en väldigt kreativ linje. Gick i Sjöbo
i två år innan på Malenagymnasiet, men sedan flyttade vår linje till skolan och vi
fick då börja på Parkgymnasiet. Jag har inte blivit störd av flytten till Ystad, har rätt
lätt för att anpassa mig för saker. Men nu är det verkligen sista ruschen och det känner
man av. Flera stora inlämningsuppgifter, projektarbete, massvis med prov och tanken av
att vi kommer få ännu mer får en att nästan vilja bränna alla papper man redan fått.
Skönt att vi har påsklov nästa vecka, inte för att de blir någon vila för de lovet kommer bara
bestå av en massa läxor. Men man kan åtminstonde vila ut!
Nu är jag snart i ystad så jag skriver mer sen!

puss

me, myself and I.

Idag är det ingen bra dag..


me, myself and I

 
Här har ni två bilder av mig. Den där uppe är jag helt osminkad på men har löshår då jag bara har hår till axlarna. Den andra bilden ni ser är när jag är sminkad. Gillar att sminka mig mycket, i mörka färger! Dock lider jag av eksem på ögonlocken och under ögonen så de kan gå veckor innan jag kan sminka mig, sen när eksemet kommer ser de ut som om jag har varit i slagsmål för jag är så röd. Har salvor och krämer till de, men det är inte alltid det hjälper tyvärr.. De flesta i min omgivning vet om detta med eksemet, men de händer att människor i städer eller människor som inte känner mig kollar på mig precis som om jag varit med om någon dödsfarligt, haha!

nykomling

Hej på er! 
Nykomling kanske inte passar som rubrik, men det var ju ett tag sen jag bloggade
så därför kallar jag mig själv för nykomling. 
Då kanske jag ska berätta vad jag är för någon filur?
Jag är en tjej på 19 år och heter Erika Witt. Jag har i hela mitt liv bott i en by som
heter Veberöd som tillhör Lunds kommun. Men för ca ett halvår sen flyttade vi
(jag och mamma) ut till ett ställe som heter Hemmestorp och ligger 4 km utanför
Veberöd. Men nu tillhör jag inte Lunds kommun längre utan nu är det Sjöbo kommun.

I denna bloggen kommer jag berätta om mitt liv. Vill gärna dela med mig om mina
händelser, tankar och mål. Är där någonting ni undrar över, så bara fråga!

puss sålänge ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.