Världens tröttaste tjej här

Idag är jag sjukt trött, sovit typ 5 timmar inatt bara för jag skulle kolla på tv igårkväll -.- men jag ska äntligen iväg och träna fotboll som jag inte gjorde på hela förra veckan för jag var så pass sjuk..
Måste säga att jag har några av de finaste lärarna, som verkligen bryr sig, vill ens bästa och försöker hjälpa en så gott de går.
Dags att byta om, kanske ses i Stadsparken i Lund imorgon?;) puss!


Sänghäng

Ligger i min pojkväns säng nu och tar de hur lugnt somhelst även om jag inte borde! Ska till min syster om 50 minuter, vilket jag inte heller borde.. FÖR JAG JAG HAR SÅ MYCKET ATT PLUGGA! Att jag inte bara kan ta mig i kragen och göra allt som ska göras :(
Aja, min pojkvän stack vid 6 imorse för att jobba, vilket han ska göra imorgon med. Känns så bra att han trivs på jobbet!
Fyfan vad jag längtar till tisdag!! Då är det Stadsparken som gäller i Lund :D

Nu måste jag fixa mig och sen åka till syrran, puss!

Godmorgonbild!


Freeedag

Äntligen fredag! Ska ut och äta med min pojkväns familj idag, förhoppningsvis med min pojkvän med om han inte behöver jobba över :(

Just nu ligger jag och kollar på one tree hill, är helt kär i den serien och har alltid varit! I helgen är det plugg som gäller för min del, mår så dåligt att jag inte kan göra något annat än plugga på helger. Ska bli så jäkla skönt när denna skiten är över, ska festa till de rejält då för de är jag fan värd!! Sökte 3 jobb igår med, hoppas på de bästa.

Nu ska jag kolla vidare på one tree hill!
Puss


tankar

Jag sitter ofta för mig själv och undrar hur allt skulle sett ut om jag var den där tjejen.. Blir så himla ledsen när jag, som jag själv är, kämpar varje dag med skolan och vissa andra kan bara få så himla mycket utan att kämpa lika mycket. Nej, jag glädjs inte när andra lata människor lyckas utan att kämpa. Jag blir ledsen, och får känslan att allt jag någonsin kämpat för, inte betyder någonting alls.
Helt ärligt, jag sliter röven av mig. Har panik varje dag inför studenten och framtiden.
Hejdå!!


Tredje dagen

Idag är de tredje dagen jag är hemma.. Eller jag stack ju till skolan igår för att göra nationella prov vilket gick bra men var kämpigt! Gick till och med till skolan utan bh för jag hade så himla ont i skinnet och kunde inte ha någon på mig. Stack hem direkt efter nationella och chilla som aldrig förr! ;)

I måndags fyllde jag ju år och hade även ett år tillsammans med min pojkvän. Jag var förkyld redan då men jag kämpade mig till Lund för att äta middag med honom. Fick världens finaste klocka av honom och han fick ett halsband av mig. Ja, han fick present på vår ett årsdag, jag tyckte han var värd de efter att ha stått ut med mig i ett år. Hade aldrig kunnat tänka mig någon annan än honom. Damn, i love that boy.

Men nu ska jag försöka sova, här får ni en bild på min helt otroligt fina älskade och värdefulla klocka.


Tjalala

Jag är fortfarande jättesjuk mina vänner.. Men ska ta mig till skolan ändå och ha muntligt nationella prov i svenska. Jag ser ut som en luffare, men jag bryr mig verkligen inte för jag ska hem och sova sen när jag är klar med nationella.
puss


fortf sjuk

Fortf sjuk, uppdaterar när jag mår bättre.


sick

Nu är de söndag och jag sjuk.. Min syster har smittat mig med världens förkylning :( men igår spelade jag match, då hade förkylningen inte kommit än utan den bröt ut när jag kom hem. Matchen slutade 1-0 till motståndarna och de var ett oturs mål.. Vi hade minst 10 chanser men satte inte ett enda och motståndarna hade 1 chans och den satte dom. Domare var ju också en person för sig själv.. Kändes ibland som om de var han som spelade matchen istället för vi!
men nu ska jag dricka upp mitt te och sen flytta in en garderob på mitt rum :)
puss

Shopping

Har shoppat för mycket pengar idag! Vågar knappt kolla på kvittona men de är närmre 2000 kr och då har jag ändå fått en jäkla massa! Tre par byxor, 3 sminksaker, en bikini över och underdel, tre par trosor, klänning, skor och en liten present till min pojkvän som han ska få när vi har ett år ihop. Tror dock inte han kommer tycka om den, men jag gör. Älskar den bokstavligt talat! :D

Imorgon är de match, seriepremiär mot Bunkeflo! Ska bli kul men är samtidigt nervös.. Hoppas de går bra för mig denna gången så jag slipper känna mig kiss kass värdelös!
För att uppdatera er så är min andning fortfarande lika jobbig, är nära på att få panik ibland för jag inte får någon luft. Som nästan hände på bussen hem idag :o jag tycker sånt är jättepinsamt, att de ska hända något på allmän plats bland massa främmande människor!

Men nu ska jag inte skriva mer, hörs mer imorgon efter min match, puss!


fredag

äntligen fredag. Har praktik idag och sen ska jag till nova lund och shoppa lite till mig och min pojkvän! Under hela helgen ska jag plugga, så min panikångest kan försvinna lite åtminstone. Är fortfarande nollställd och kluven men saker och ting börjar bli bättre, tror jag.. Jag hoppas det iallafall!
Nu ska jag äta lite frukost sen ska jag till praktiken, hörs sen!


underbara vän


Mysväder

Sitter ute och äter med mamma och min ögonsten! Verkligen vårkänsla på de :)


Godmorgon

Godmorgon mina käraste! Fick typ 4,5 timmes sömn inatt. Känner mig rätt pigg just nu men kommer väl bli fruktansvärt trött sen.. Som sagt så är de prov idag och jag är inte taggad alls. Min andning är fortfarande detsamma och jag känner mig fortfarande nollställd!
Ska snart åka med mamma till bussen så jag skriver mer sen!

puss


...

Detta blir nog en sömnlös natt.. Taggar inför prov imorgon, för jag kommer verkligen känna mig så jävla peppad till de. Åh, har absolut ingen inspiration i livet, vad händer med mig egentligen? Har haft sånna planer på hela mitt liv ju :(

Här hade jag livet på ett spjut och var redo att kasta ut de i världen för att se vart den landa. Nu har jag inget spjut och knappt något levande liv längre..


underground

Ibland vill man bara gå under jorden.
Men även om jag mår som jag mår, är jag redo att kämpa för de viktigaste delarna i mitt liv. Har idag insett att saker man bryr sig om kan försvinna snabbare än vad man hinner blinka..


stress

Jag trodde aldrig de skulle hända mig, men även jag kan känna mig stressad. Fick konstaterat idag att jag har stress i kroppen. Vissa tillfällen får jag ingen luft, eller kan inte ta djupa andetag. Jag känner mig inte stressad psykiskt, men kroppen känner av de. Prov, inlämningar, inget jobb, körkort o.s.v.. Saker som hela tiden är i huvudet och jag kan inte tänka på någonting annat. Vill bara ta studenten så alla arbeten försvinner, men vill fortfarande gå i skolan för jag inte har något jobb!
Jag gjorde även något jag inte gör annars, jag grät i skolan inför min fina vän malin. Och när jag gråter inför andra människor så förstår folk att de är något som inte står rätt till. Jag är helt enkelt helt nollställd, vet varkens vad jag vill eller känner för något längre.
De var allt för mig..


Trött och värk

Rubriken säger allt hur jag mår just nu, jag är så trött att jag hade kunnat somna stående, jag har har sån träningsvärk att jag knappt kan röra mig! Fruktansvärt om jag får säga det själv.. Men idag i skolan har vi kundpass så blir väl en och annan kund. Sen ska jag klippa skägg på docka som jag kan lägga upp bild på sen när jag gjort det. Nu ska jag borsta mina tänder sen försöka gå till bussen!
Pusss

Ni får en trött bild på mig med!


Work hard

Egentligen borde jag inte träna, men de är typ den enda lugna stund jag får för tillfället när där är så mycket i skolan..


Apr. 14, 2013

Festade till de igår och har match idag.. Vilken härlig kombination! :o idag är överlag ingen bra dag, kommer ta ett beslut som kommer förändra hela min värld! Adjö


Apr. 11, 2013

Min pojkvän kom till mig igår och var hos mig runt en timme, alltid lika mysigt hur länge vi än träffas!
Idag skulle jag egentligen till praktiken, men har något skit i kroppen som håller på att bryta ut! Får verkligen inte bli sjuk, ska på 20 års fest på lördag och på söndag ska jag spela match.
Nu ska jag sova en stund till sen ska jag hjälpa syrran och städa! puss


lycklig

idag känns det som en bra dag, kanske beror på att min fina pojke kommer till mig ikväll som jag inte träffat på 9 dagar.. Kan även bero på att jag fick min studentmössan igår, det närmar sig med stormsteg nu!! Bara 65 dagar kvar till studenten :D jag är jättenöjd med min mössa och väntar bara på att resten av beställningen ska komma.
Men nu kommer snart mamma hem och då ska vi fixa lite och äta! Skriver mer sen. puss


lugn helg!

Min helg har varit rätt lugn. Har bara varit hemma och pluggat, varit med mamma och syster och varit med min brors hund.
Provet jag hade nu i veckan gick hur bra som helst och filmen vi kollade på ska vi nu göra en filmanalys på så jag måste börja med den för den ska vara klar på onsdag.. Sen har jag mitt stora projektarbete kvar som jag har riktigt mycket kvar och om exakt en månad ska de vara inne :( men nu ska jag äta frukost och springa 25 minuter på löpnandet! Sen ikväll är de fotbollsträning, woho!:D

Puss


skola

Första skoldagen idag efter påsklovet.. Och jag har nog aldrig varit såhär trött som jag är just nu! Väl i skolan ska vi kolla på film nu på morgonen och sen ska vi ha prov. Ett prov jag satt med hela dagen igår och skrev ner allt på en fusklapp (nä jag fuskar inte, vi fick ha en fusklapp) och inte ens då hann jag få ner allting på pappret :( men jag kommer skriva så gott jag kan!:)

Nu ska jag snart gå till bussen, bjuder på en bild denna fina morgon!


Helgen

Denna helgen har varit otroligt bra faktiskt! I fredags var jag ju barnvakt medans pågarna skruva på bilen sedan åkte jag hem till min syster och sov där. Åkte sedan på lördagen till veberöd och klippte min pojkvän sen åkte vi till sjöbo igen och började förfesta lite smått. Sen på kvällen stack vi till tingvalla och dansa till perikles, inte dumt alls!
Igår (söndag) var de en riktig bakisdag! Mådde inte alls bra när jag vakna med senare under dagen blev allt bättre och vi åkte då till McDonalds för att käka. Under tiden vi var där, resan till sjöbo, i sjöbo och tills vi skulle sova hade vi sånna sjuka skrattattacker, riktigt roligt!! Idag har pågarna skruvat på bilen och jag kom nästan precis hem från min pojkväns mormor där vi ätit påskmat och nu ska jag alldeles strax träna fotboll :)

Bild från i lördags på mig o bina